2013-05-27 09:59:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kerülje a szakmai vitát

Napi horoszkóp május 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma, ha korán felkel, olyan állást, megbízást szerezhet, ami hosszú távon nyújthat biztos megélhetést önnek. Ha ma edzőterembe látogat, ne vigye túlzásba a mozgást. Főleg, ha sokat kihagyott előtte, vagy betegségen van túl.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma jobban teszi, ha nem árulja el, hogy mit is gondol az önt körülvevőkről. Sok a kétszínű ember ugyanis a környezetében, akik képesek felhasználni az öntől kapott információkat éppen ön ellen is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma olyan ismeretek birtokába juthat, amelyek révén előnybe kerülhet másokkal szemben. Most, hogy a szerelem kissé lankadni látszik a szívében ideje az élet más területein nagyot alkotni. Használja a képességeit!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bizonytalannak érzi az anyagi helyzetét. Talán túl sokat remélt, nagy kölcsönt vett fel, vagy elmaradt haszonra számított. Semmi sincs veszve azonban: még minden helyrehozható, megfordítható, jóvá tehető.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne engedje, hogy kisemmizzék annak a hasznából, amiért megdolgozott. Ugyanakkor azt se hagyja, hogy a vitákban az érzelmi irányítsák. Az észérvekkel többet ér el, még akkor is, ha belül a düh forralja. Csak higgadtan, fölényesen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hosszú időre lekötötte energiáit egy bizonyos feladat, amin végre sikerült túljutnia. Ám mihelyt fellélegezne, a főnökei máris új megbízással bombázzák. Hja, manapság ez a jó munka bére. Még több munka.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Csak ne engedje, hogy a tettrekészségét, az akaratát megtörjék. Olyan munkát végez, amihez szüksége van a belső tűzre. Ha hitetlenül, lendülettelenül tenné, akkor nagyon hamar elbukhat benne. A szakmaiság ehhez kevés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne hagyja, hogy a zaklatott körülmények miatt szétforgácsolódjon a tettereje. Inkább kérjen segítséget, bízzon feladatokat a beosztottaira, kollégáira. A lényeget azonban semmiképp ne engedje ki a kezéből. Azt ön tudja jól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyén jobb lenne ma kerülni a szakmai vitákat. Ha csak nem érzi létfontosságúnak, akkor ma legyen kompromisszum kész a feladatai megoldásában. Az is lehet, hogy valamit át kell engednie másnak. Ne bánja!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Új lehetőséget kaphat, amiben végre megcsillogtathatja szakmai tudását, hozzáértését. Az is lehet, hogy olyasmivel foglalkozhat újra, amit régen nyűgnek érzett. Most ráébredhet, hogy igazából az az útja, kötelessége, feladata.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valamit hiányol az életéből, ámde maga sem tudja megfogalmazni, hogy mi is lenne az. Kapkodás helyett inkább intézze sorjában a fontos dolgokat. Mire a kötelességeivel megvan, arra is rájön, hogy mi kellene még. Fordítva ez nem igaz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sokan segítik önt abban, hogy valóra válthassa az álmait. És még többen kérhetnek segítséget öntől abban, hogy támogassa őket álmaik megvalósításában. A művészféléknek ön támasza lehet, segíti ebben empatikus képessége.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: